welkom

 Sportfeestoefeningen +10/-16/+16/+20
Om zo veel mogelijk bekers te behalen moet er geoefend worden. In onderstaand schema vind je terug wanneer de oefeningen plaatsvinden. Elke oefening gaat door in het KLJ-lokaal van 19u30 tot 21u30.

Om het voor iedereen aangenaam te maken respecteren we een aantal kleine regeltjes:
- We genieten ervan om samen te werken met leden die gemotiveerd zijn.
- Gelieve op tijd te komen. De oefeningen starten stipt om 19u30.
- Om 22u00 wordt het donker, de -16 moet dan ook naar huis.

Voor de meisjes is de eerste oefening op maandag 23 juni. Voor de jongens op dinsdag 24 juni. Vorig jaar werd er met de meisjes gewimpeld op donderdag. Sinds dit jaar wimpelen we op een gewone meisjesoefening.

Opgelet! Afgeschafte oefeningen
Tijdens het -12 kamp oefenen we enkel op woensdag 9 juli en vrijdag 11 juli. De oefeningen op maandag 7 juli, dinsdag 8 juli en donderdag 10 juli gaan dus niet door. Van maandag 14 juli tot en met 21 juli, tjidens het -16 en +16 kamp, gaan de oefeningen niet door.

Puntensysteem

We organiseren deze zomer een zomeractie voor alle sportfeestgangers (dit zijn alle leden vanaf 10 jaar), om jullie zomerkriebels nog meer te laten opkomen en jullie sportfeestmotivatie nog meer de lucht te laten in gaan. Jullie kunnen de hele zomer lang punten sprokkelen, hoe meer je komt, hoe meer punten natuurlijk. De oefeningen tellen mee voor 1 punt. Aangezien de vendeliers een oefening meer hebben kan je maximum 3 punten in de week verdienen door naar de oefeningen te komen. Meedoen aan een sportfeest van ’s morgens tot ‘s avonds telt mee voor 3 punten.

De oefeningen beginnen om 19u30 en eindigen om 21u30. Er worden punten gegeven tot 19u45. De punten worden enkel uitgedeeld als je een volledige oefening/sportfeest komt, dit geldt dus niet indien je slechts een halve oefening/sportfeest komt. Je krijgt de punten voor het sportfeest pas als je jouw afstand tijdens de atletiek loopt.

De leiding houdt de punten bij op een groot scorebord gedurende de hele zomer. Het is zeker de moeite om mee te doen en zo véél mogelijk te komen want er hangt een mooie prijs aan vast!

De winnaar voorzien wij van een gepersonaliseerde t-shirt met toffe KLJ-zomerfoto’s op EN een mega hippe KLJ-fiets. Deze prijs wordt uitgereikt op de bedanking van de sportfeesten op 5 spetember.

joeri-vp, Delfien, Amber, Ulrike, niels vdr, jakob, baby jonny en sandré gaan naar deze activiteit.
Geplaatst door Ulrike op donderdag 26 juni 2014 - 16:03:44
Lees/plaats reactie: 0
 printervriendelijk  

 ZOMERFUIF - SUNILICIOUS - 13 SEPTEMBER
OPZETTEN

Voor het opzetten kunnen we natuurlijk veel helpende handen gebruiken, in onderstaand schema zie je op welke dag we wat doen. We spreken hiervoor altijd af op onze fuiflocatie in Hoetsel (rechtover het huisnummer 27).GRATIS INKOM

Indien je 2 namiddagen of 1 volle dag komt helpen opzetten mag je gratis binnen op onze zomerfuif.

HELPENDE HANDEN

Ook tijdens de fuif kunnen we een hele hoop medewerkers gebruiken om alles vlot te laten verlopen. Ben je +17 en wil je één of meerdere shifts helpen tijdens de fuif, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan Michel (michel.vyncke@telenet.be of 0494 63 03 50), de exacte werkverdeling wordt op voorhand doorgestuurd via mail.

PROMO

Wil je graag mee reclame maken met ons? Kom dan zeker naar onze promotouren. Neem snel een kijkje bij ‘activiteiten’ indien je meer wilt weten.

Voor degene die graag promotie maken voor de fuif liggen er vanaf nu ook autostickers in het lokaal, deze kan je gratis vragen aan de leiding. Vanaf nu zijn er ook nieuwe fuif T-shirts te koop voor slechts € 10,00. Deze zijn zowel voor onze zomerfuif "Sunilicious" als voor onze winterfuif "Beats Of Love".
Ulrike, Delfien, jakob, joeri-vp, quinten, baby jonny en sandré gaan naar deze activiteit.
Geplaatst door Ulrike op vrijdag 04 juli 2014 - 00:00:00
Lees/plaats reactie: 0
 printervriendelijk  

 ACHTERGEBLEVEN KLEDIJ
Op 1 september 2014 zullen alle kleren die nog in ons lokaal te vinden zijn, weggebracht worden naar de kledingcontainer in Zomergem. Gelieve achtergebleven kledij op te halen in ons lokaal tijdens deze zomer. Op de brief/website kunnen jullie lezen wanneer ons lokaal open is (tijdens sportfeestoefeningen/activiteiten/..) Er is dus voldoende tijd om jullie kledij (jassen, t-shirts,..) op te halen. Groetjes, het bestuur.
baby jonny, sandré, joeri-vp en Delfien gaan naar deze activiteit.
Geplaatst door Ulrike op maandag 14 juli 2014 - 00:00:00
Lees/plaats reactie: 0
 printervriendelijk  

 7 september - Slotactiviteit -12 (13u30-17u00)
We gaan onze allerlaatste activiteit voor dit KLJ-werkjaar inzetten door een knotsgekke slotactiviteit te voorzien! Vanaf oktober gaan onze startactiviteiten weer van start en komen tal van nieuwe gezichten naar onze KLJ! We hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig zullen zijn op deze slotactiviteit zodat we kunnen kijken wie van jullie een rasechte KLJ’er is! Zoals jullie wel weten hebben we dit bijgehouden aan de hand van onze KLJ-ZOO! De winnaar zal dan ook een leuke prijs krijgen. Wij zijn benieuwd naar wie er gewonnen heeft, jullie ook?

Delfien, baby jonny en sandré gaan naar deze activiteit.
Geplaatst door Ulrike op maandag 30 juni 2014 - 00:00:00
Lees/plaats reactie: 0
 printervriendelijk  

 5 september - Open lokaal bedanking sportfeesten (22u00-02u00)
Met trots en met onze gewonnen bekers in onze kast kunnen we het einde van de sportfeesten en van de zomer vieren met een hapje en een drankje. We maken van de gelegenheid ook gebruik om de nieuwe leiding officieel bekend te maken.
Ulrike, joeri-vp, Delfien, baby jonny, sandré, lauravd en Michelin gaan naar deze activiteit.
Geplaatst door Ulrike op maandag 30 juni 2014 - 00:00:00
Lees/plaats reactie: 0
 printervriendelijk  

© 2014 KLJ Zomergem - All rights reserved